7/01/2012

The same fashion style: Natan

Gravin Stéphanie de Lannoy is een naam waarbij misschien niet direct een belletje gaat rinkelen. Misschien zegt zelfs Erfgroothertog Guillaume van Luxemburg je niks. Luxemburg is een groothertogdom. Henri, de vader van Guillaume, is op dit moment Groothertog van Luxemburg en ooit zal Guillaume hem opvolgen. Op 26 april dit jaar werd de verloving aangekondigd van Erfgroothertog Guillaume en Gravin Stéphanie de Lannoy. Zij zullen op 19 en 20 oktober gaan trouwen in Luxemburg. Een dag na de bekendmaking waren er verschillende fotomomenten en als toekomstige Erfgroothertogin en Groothertogin moet je er natuurlijk verzorgd uit zien. Voor beide fotomomenten koos Stéphanie voor kleding van het Belgische modehuis Natan. Overigens is die keuze niet heel gek als je bedenkt dat Stéphanie zelf ook Belgisch is en haar toekomstige schoonmoeder en schoonzussen ook graag kleding van het merk dragen. Stéphanie zal ooit de tweede Belgische Groothertogin van Luxemburg worden.

Tijdens het tweede fotomoment op de dag droeg Stéphanie een rode jurk met stroken van het Belgische modehuis Natan. Prinses Máxima droeg gisteravond de grijze versie van de jurk.


 Gravin Stéphanie combineerde de rode jurk met een rode bolero, ook van het modehuis Natan. De stof van de bolero komt overeen met een rood jasje die Prinses Máxima heeft (uiteraard van Natan). De Prinses heeft de outfit al meerdere malen gedragen.


© My Fashion Style, NATAN, Anneke Visser Fotografie & Wort.lu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten