5/01/2012

Addy van den Krommenacker

Addy van den Krommeracker is een geliefd ontwerper in Nederland en heeft ook shows in het buitenland. Ik ben zelf echt fan van hem. Hij maakt super mooie, vrouwelijke kleding. Er zijn drie Prinsessen in Nederland die graag creaties dragen van Addy. De eerste is Prinses Aimée, getrouwd met Prins Floris (jongste zoon van Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven). De tweede is Prinses Irene, oudste zus van Koningin Beatrix. De derde is de pas getrouwde Prinses Maria-Carolina de Bourbon de Parma (jongste dochter van Prinses Irene en wijlen Carlos Hugo).

Prinses Maria-Carolina de Bourbon de Parma
De linker jurk droeg Prinses Carolina in augustus 2011 tijdens het huwelijk van Prins Georg en Prinses Sophie van Pruissen, klik HIER voor een foto. Willemijn Verkaik heeft de jurk ook gedragen. De rechter jurk droeg de Prinses tijdens haar burgerlijk huwelijk met Albert Brenninkmeijer, op 21 april 2012. Klik HIER voor een foto. Pernille La Lau heeft de jurk ook al gedragen.




Prinses Irene
Prinses Irene droeg op 27 mei 2011 in Amsterdam bij het verjaardagsconcert van Prinses Máxima een creatie van Addy van den Krommenacker uit 2009
.



Prinses Aimée
Prinses Aimée draagt regelmatig creaties van Addy van den Krommenacker. Op 27 mei 2011 vierde Prinses Máxima haar veertigste verjaardag met een concert. Prinses Aimée droeg hier een jurk uit de Roma AltaModa 2011 collectie.


Tijdens Koninginnedag vorig jaar en dit jaar droeg Prinses Aimée ook creaties van Addy.


En tijdens Koninginnedag dit jaar droeg de Prinses er ook schoenen bij uit de Addy by Addy collectie.


Ook tijdens de première van Nova Zembla op 21 november 2011 droeg Prinses Aimée een jurk van Addy van den Krommenacker.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten